PRAVILA ZAŠTITE PRIVATNOSTI

Kinesis

KINESIS

Osobni treninzi na kinesisu

P-DTR

P-DTR® TERAPIJA

P-DTR je jedinstvena neurološka terapija utemeljena na neurologiji, biomehanici, neurofiziologiji, anatomiji i temeljitim istraživanjima.

PRAVILA ZAŠTITE PRIVATNOSTI

Ažurirano 07.09.2018.

 

1. UVOD

 

ELLA-tours d.o.o., Severinska 26, OIB 03026308361 (dalje u tekstu: “Kinesis studio Linea Alba“ ili “mi“) ovim Pravilima zaštite privatnosti želi vam pružiti informacije o svrhama i uvjetima obrade vaših osobnih podataka.

Naša pravila opisuju vrstu osobnih podataka koje prikupljamo i obrađujemo, razloge obrade podatka, vrijeme čuvanja, sigurnosne mjere koje poduzimamo da bi zaštitili osobne podatke od zloupotrebe te postupke koje biste trebali slijediti ako imate bilo kakvih pitanja ili zahtjeva u vezi s vašim osobnim podacima.

 

2. PODACI KOJE PRIKUPLJAMO

 

Tijekom vaše posjete našim web stranicama ili tijekom vaše rezervacije termine u našem studiju, prikupit ćemo podatke koje vas mogu identificirati, direktno ili indirektno. Osobni podaci koje prikupljamo mogu uključivati:

– Matične podatke (ime i prezime)

– Kontakt podatke (broj telefona, e-mail adresu)

– Podaci o adresi boravišta

– Podatke potrebne za naplatu (uz vaše matične podatke, podatke o adresi vašeg boravišta)

– IP adresu i podatke o ponašanju na web stranicama.

 

3. SVRHA PRIKUPLJANJA OSOBNIH PODATAKA

 

Osnovna svrha prikupljanja osobnih podataka je pružanje usluga iz sportske djelatnosti  (rekreacija, priprema i poduka) te izvršavanje naših zakonskih obaveza. Osobni podaci prikupljaju se u sljedeće svrhe:

– Rezerviranje termina treninga

– Komunikaciju s klijentima radi odgovora na njihove interese o našim uslugama (preko naših Internet stranica, putem maila ili telefonom)

– Izvršenje ugovornog odnosa

– Naplata usluga

– Internu statističku obradu podataka i preferiranih usluga naših klijenata, te obavještavanje naših članova o našim uslugama, koju temeljimo na našem legitimnom        interesu s ciljem poboljšanja kvalitete naših usluga

– Ispunjavanje naših zakonskih obaveza prema važećem zakonima: Zakonu o računovodstvu i Zakonu o radu.

 

4. ČUVANJE I BRISANJE VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

 

Vaši osobni podaci čuvat će se u obliku koji vas može identificirati ne duže nego što je potrebno za svrhu za koju se obrađuju. Po isteku tog vremena, koji je za određene obrade reguliran lokalnim zakonima koji nas obvezuju na dulji period čuvanja podataka, podaci će se izbrisati ili učiniti nedostupnima za daljnju obradu.

 

5. PRIJENOS PODATAKA TREĆIM STRANAMA

 

U slučaju određenih obrada podataka, podaci koje nam dajete mogu biti prenijeti ili dani na uvid trećim stranama. Ni u kojem slučaju vaše podatke ne prodajemo, iznajmljujemo ili predajemo u vlasništvo neovlaštenim trećim stranama. Prijenos podataka ili uvid u podatke, obavlja se iz sljedećih razloga:

– Kada smo zaprimili vašu privolu za takav prijenos

– Kada tvrtke ili pružatelji usluga koje koristimo za potrebe određenih obrada pristupaju podacima na način koji je reguliran ugovornim odnosom s nama (npr. naplata usluga putem kreditnih kartica, tehničko održavanje određenih programskih alata, arhiviranje i izvještavanje)

– Da bismo ispunili naše ugovorne ili zakonske obaveze.

U slučaju potrebe prijenosa podataka, zbog jednog od gore navedenih razloga, nastojimo ograničiti podatke koji se prenose na nužni minimum. Treće strane kojima prenosimo vaše podatke obvezale su se štititi vaše podatke u skladu s važećim zakonima i uredbama o zaštiti osobnih podataka.

 

6. OBAVIJESTI O USLUGAMA KINESIS STUDIJA LINEA ALBA

 

Ukoliko ste bili naš klijent, naša je želja da nam se ponovo vratite. S tim ciljem, te da bi vam omogućili da primite obavijesti o našim uslugama, zadržavamo naš legitimni interes da vas povremeno kontaktiramo na vašu e-mail adresu koju ste nam dali kod vaše rezervacije termina i upita o uslugama kod nas. Informacije koje ćete primati odnosit će se isključivo na usluge iz naše ponude, za koje smatramo da, kao naš nekadašnji klijent, imate i dalje interesa. Ukoliko smo pogriješili i vi ne želite primati naše obavijesti, možete u bilo kojem trenutku uložiti prigovor na adresu info@linea-alba.com, te ćemo vam bez odlaganja prestati slati naše obavijesti.

 

7. SIGURNOST PODATAKA

 

Kinesis studio Linea Alba prepoznaje važnost informacijske sigurnosti, te kontinuirano evaluiramo i nadograđujemo naše tehničke, fizičke i organizacijske sigurnosne mjere i procedure. Vašim podacima koji se obrađuju u našim sustavima pristupaju samo ovlašteni djelatnici u skladu s potrebama poslovnih procesa koji zahtijevaju pojedinu obrada te u posebno reguliranim slučajevima, treće strane, koje su obvezale štititi vaše podatke u skladu s važećim zakonima i uredbama o zaštiti osobnih podataka. Svi naši djelatnici educirani su o načinu postupanja s osobnim podacima u skladu sa zakonskim odredbama.

 

8. PRAVO NA PRISTUP VAŠIM OSOBNIM PODACIMA, ISPRAVAK ILI BRISANJE

 

U bilo kojem trenutku možete zatražiti informacije o svojim osobnim podacima koje obrađujemo, svrsi obrade, primateljima podataka, kao i entitetima kojima prenosimo vaše osobne podatke. Osim toga, imate pravo ažurirati, ispravljati, ograničiti ili brisati svoje podatke u skladu sa zakonskim odredbama.

Vaš zahtjev za brisanjem vaših osobnih podataka, rado ćemo ispuniti u sljedećim slučajevima:

– ako vaši osobni podaci više nisu nužni u odnosu na svrhe za koje su prikupljeni ili na drugi način obrađeni;

– ako povučete privolu na kojoj se obrada temelji

– ako uložite prigovor na obradu te ne postoje jači legitimni razlozi za obradu, ili uložite prigovor na obradu u kojoj se podaci obrađuju za potrebe izravnog marketinga.

 

Zahtjev za pristup osobnim podacima možete podnijeti:

– osobno, u našem centru

– putem e-maila na adresu info@linea-alba.com

– u tiskanom obliku na adresu Severinska 26, 10 000 Zagreb

Pristup osobnim podacima ne možemo omogućiti putem telefonskog razgovora. Također, bez utvrđivanja ispravnosti identiteta, zahtjev za pristup osobnih podacima nećemo biti u mogućnosti ispuniti.

 

Za sva pitanja u vezi zašite osobnih podataka slobodno nas kontaktirajte na:

ELLA – tours d.o.o., Severinska 26, 10 000 Zagreb, info@linea-alba.com.

 

NAŠI SURADNICI

Izrazito dobru suradnju imamo s nekolicinom tvrki, sportskih saveza i klubova.

NAŠI KLIJENTI O NAMA

Kinesis, osobni trening
Mladen M. - Savjetnik "Ja nisam ovdje došao da mi bude lako :-) !"
Kinesis, osobni trening
Ivana Š. - marketing stručnjakinja Kinesis je kao droga! Što više vježbam u Linea Albi osjećam se bolje!
Kinesis
Mario B. - direktor #onokadtiseneda pa napraviš trening i dođeš opet
Kinesis
Boris P - specijalista stomatolog Ciljani, kontrolirani trening za optimalni učinak. "Došao sam jer ste bili najbliži, ostao sam jer ste najbolji :-)"
Kinesis, individualni, osobni trening
Melita Š.P. - dr.med Upornost i kontinuitet u dolaženju, uz stručno vodstvo i individualni pristup planiranju vježbi, uspješna su formula za postizanje rezultata u studiju Linea Alba, a u mom slučaju to je zaustavljanje progresivne osteopenije. Domaćinski odnos trenera i «treniranih» pridonosi ugodnoj atmosferi i svladavanju vježbi, pa je istovremeno poboljšanje opće kondicije i konture tijela, dodatni bonus vježbanja u Linei Albi.