KINESIS

KINESIS

  • Kinesis

Kinesis – pokret koji donosi zdravlje

Kinesis je višenamjenska, revolucionarno i moderno dizajnirana sprava za jednostavno i funkcionalno vježbanje.

Predstavlja nov način vježbanja povlačenjem užadi uz potpunu slobodu pokreta čime vježbanje na Kinesisu postaje ugodno, efikasnije te omogućuje uspostavljanje balansa između duha i tijela. Uz to, moguće je izvesti baš svaki pokret i na njemu mogu vježbati svi bez obzira na stupanj tjelesne pripremljenosti – rekreativno aktivni, osobe u periodu rehabilitacije, djeca te vrhunski sportaši.

Vježbanje na Kinesisu angažira cjelokupnu muskulaturu tijela te se malim brojem ponavljanja dolazi do zavidne izdržljivosti, ravnoteže, snage i fleksibilnosti. Pokreti se izvode kontrolirano i precizno, uz stalnu povezanost uma i tijela.

Koristeći tri različita hvata, u alpha, beta i gama poziciji, moguće je izvesti više od 200 različitih vježbi bez dodatnih prilagodbi na samoj spravi za vježbanje. Pojedinačne grupe mišića (prsa, leđa, trbuh, noge) vježbaju se standardnim pokretima gdje se istovremeno kombinacijom pokreta aktivira cijeli kinetički lanac što je uzrokom trošenja 30 posto više energije nego na uobičajenim spravama za vježbanje. Isto tako, koristeći više mišićnih skupina odjednom omogućuje nam da u kraćem vremenu postignemo veći volumen rada čime rad postaje produktivniji. Omogućuje da u 45 minuta postignete ono za što bi vam u teretani ili klasičnim vježbanjem trebalo od prilike 2 sata.

Vježbanjem na Kinesisu tako razvijamo: snagu, gipkost, izdržljivost i koordinaciju, dolazimo brže do vitke figure i pravilnog držanja tijela, uravnoteženog i prilagođenog ritma disanja.

KINESIS UVODNI SAT
je trening koji ima cilj upoznati člana s načinom vježbanja na Kinesis Personal spravi. Također služi kako bi se trener upoznao sa ciljevima klijenta, njegovom tjelesnom kondicijom, eventualnim ozljedama i bolestima. Bitnim informacijama za planiranje i programiranje treninga.

Svoj Kinesis uvodni sat možete rezervirati na broj 091 1382 641, 01 3820 640 ili na e-mail: info@linea-alba.com.