KINESIS OSOBNI TRENING

KINESIS OSOBNI TRENING

Trening na Kinesisu oblikovan je prema sistemu OSOBNOG TRENINGA. Što znači da svakom pristupamo ponaosob, planiramo i programiramo trening prema Vašem stupnju  tjelesne pripremljenosti, na temelju Vaših želja, mogućnosti, zdravstvenog stanja te Vam na taj način omogućavamo da u što kraćem vremenu postignete maksimalne rezultate.

Na Kinesis uvodnom satu upoznajemo se sa Vašom tjelesnom kondicijom, ciljevima i željama, eventualnim ozljedama i bolestima na osnovu kojih planiramo i programiramo daljnje treninge.

Za vrijeme treninga svaki član dobiva monitor za mjerenje otkucaja srca koji nam omogućava precizno održavati vježbanje na intenzitetu potrebnom da bi postigli cilj, sigurno i učinkovito. Također nam omogućava da ostanete na pravom intenzitetu kako se ne bi prebrzo umorili i preforsirali. Služi nam kao odlično sredstvo u motivaciji jer Vam pruža brzu i korisnu povratnu informaciju o napretku iz treninga u trening.

Zagrijavanje prije vježbanja na Kinesisu je na spinning biciklu, dužina zagrijavanja ovisi o programu treninga.

Prilikom vježbanja cijeli trening je u pratnji trenera što garantira sigurnost pri vježbanju i maksimalnu iskoristivost svakog trenutka vježbanja.

Kinesis je namijenjen svim dobnim skupinama bez obzira na stupanj tjelesne pripremljenosti: rekreativcima, djeci, osobama u periodu rehabilitacije te vrhunskim sportašima. Vježbe na Kinesisu također se mogu prilagoditi trudnicama.

Trening je individualan u trajanju od 60 min.