O NAMA

O NAMA

kinesis, osobni trener

Kinesis studio Linea Alba otvorio je svoja vrata u ožujku 2009, s ciljem individualnog pristupa svakom članu vježbanjem na Kinesisu, višenamjenskoj, revolucionarnoj i moderno dizajniranoj spravi koja omogućuje ugodno i efikasno vježbanje kroz potpunu slobodu pokreta. U vrlo kratko vrijeme zadobili smo povjerenje mnogobrojnih članova koji su zadovoljni rezultatima postignutim vježbajući na Kinesisu tako da smo već u prvoj godini našeg rada u studio postavili još dva Kinesisa. U studiju se momentalno nalaze tri Kinesisa na kojima svakodnevno vježbaju rekreativci, vrhunski sportaši, djeca, starije osobe, te osobe na rehabilitaciji.

Posebnost Kinesis studija Linea Alba je individualan pristup svakom ponaosob uz mjerenje tjelesne mase i sastava tijela, savjetovanju o pravilnom i zdravom načinu vježbanja, te prehrani. Cilj nam je na vas prenijeti zdrave navike, usmjeravati  i motivirati vas kako bi iz vas izvukli  sav vaš tjelesni i mentalni potencijal te vam život učinili kvalitetnijim.

Pozivamo vas da nam se pridružite i uz stručno vodstvo vježbate na spravama koje predstavljaju najnoviji način vježbanja u svijetu, budite među prvima koji otkrivaju čari Kinesisa, te na ovaj način poboljšate svoje zdravlje i povećate kvalitetu života.

Ana Žigman, prof.fizičke kulture

Osobna trenerica

Vlasnica i voditeljica Kinesis studia Linea Alba

Profesorica fizičke kulture s usmjerenjem OSNOVNE KINEZIOLOŠKE TRANSFORMACIJE, viša sportska trenerica skijanja i učiteljica skijanja od 2008.g radi kao vanjska suradnica na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu na predmetu skijanje i fitness.

Svoju sportsku karijeru gradila je tijekom dugogodišnjeg aktivnog bavljenja rukometom, sudjelovala na mnogobrojnim turnirima u Hrvatskoj te s klubom igrala drugu i prvu B ligu. Tijekom studiranja upoznavala se s mnogim sportovima, ali je postala istinski zaljubljenik u skijanje, nakon čega se odlučuje za usavršavanje u tome sportu. Postaje trener skijanja u klubu gdje svoju kineziološku specijaliziranost koristi u kondicijskoj pripremi skijaša. Od 2008.g radi kao učiteljica skijanja i vodič slijepih i slabovidnih osoba u Skijaškom klubu za osobe s invaliditetom Sljeme, u kojem trenutno ima i funkciju tajnice kluba. Kao vodič uključena je u rad hrvatske skijaške paraolimpijske reprezentacije. Trenutno je vodič mladoj i perspektivnoj Evi Goluži (B2 slabovidna kategorija), kandidatkinjom za Paraolimpjske igre 2018. u Pyeongchangu  s kojom trenutno nastupa na IPCAS i Europa kup utrkama. U sezoni 2016/2017 ostvarile su odlične rezultate, 7. i 8. mjesto u slalomu i veleslalomu na Svijetkom prvenstvu u alpskom skijanju za osobe s invaliditetom u talijanskom Tarvisiju, te su ukupne pobjednice Europa kupa u istoj sezoni. Prije Eve vodila je slabovidnog Kristijana Kneževića (B3 slabovidna kategorija) s kojim je također nastupala na IPCAS utrkama. Po završetku studija odlučuje se posvetiti fitnessu, kondicijskoj pripremi sportaša te radu kao osobni trener. Upoznaje se s vježbanjem na Kinesisu nakon čega utemeljuje prvi Kinesis studio.

Matija Bačić

Kinesis

Pomoćni trener

Student 5. godine Kineziološkog Fakulteta u Zagrebu.

Aktivno je trenirao košarku 7 godina u KK Županja. U slobodno vrijeme prati košarkaški klub Boston Celtics, te se bavi različitim hobijima poput izrade AMV na programu za video editiranje Sony Vegas, čitanjem stripova, gledanjem filmova i TV serija te također uživa u aktivnostima poput plivanja i trčanja. Cilj mu je daljna edukacija i usavršavanje u kineziološkoj struci. 2016. godine uključuje se u rad Kinesis studija Linea Alba te kao pomoćni trener usvaja znanja i iskustvo rada na kinesis spravi.

 

 

TRENERI

Osobna trenerica
Ana Žigman Prof.fizičke kulture

Vlasnica i voditeljica Kinesis studija Linea Alba

Kinesis
Matija Bačić Student KIF-a

Pomoćni trener

Pomoćni trener
Davorin Rupčić Student KIF-a

Pomoćni trener

NAŠI SURADNICI

Izrazito dobru suradnju imamo s nekolicinom tvrki, sportskih saveza i klubova.