O NAMA

O NAMA

kinesis, osobni trener

Kinesis studio Linea Alba otvorio je svoja vrata u ožujku 2009, s ciljem individualnog pristupa svakom članu vježbanjem na Kinesisu, višenamjenskoj, revolucionarnoj i moderno dizajniranoj spravi koja omogućuje ugodno i efikasno vježbanje kroz potpunu slobodu pokreta. U vrlo kratko vrijeme zadobili smo povjerenje mnogobrojnih članova koji su zadovoljni rezultatima postignutim vježbajući na Kinesisu tako da smo već u prvoj godini našeg rada u studio postavili još dva Kinesisa. U studiju se momentalno nalaze tri Kinesisa na kojima svakodnevno vježbaju rekreativci, vrhunski sportaši, djeca, starije osobe, te osobe na rehabilitaciji.

Posebnost Kinesis studija Linea Alba je individualan pristup svakom ponaosob uz mjerenje tjelesne mase i sastava tijela, savjetovanju o pravilnom i zdravom načinu vježbanja, te prehrani. Cilj nam je na vas prenijeti zdrave navike, usmjeravati  i motivirati vas kako bi iz vas izvukli  sav vaš tjelesni i mentalni potencijal te vam život učinili kvalitetnijim.

Pozivamo vas da nam se pridružite i uz stručno vodstvo vježbate na spravama koje predstavljaju najnoviji način vježbanja u svijetu, budite među prvima koji otkrivaju čari Kinesisa, te na ovaj način poboljšate svoje zdravlje i povećate kvalitetu života.

Ana Žigman, prof.fizičke kulture

Osobna trenerica

Vlasnica i voditeljica Kinesis studia Linea Alba

P-DTR® Advanced terapeut

NKT® Level 3 terapeut

Profesorica fizičke kulture s usmjerenjem OSNOVNE KINEZIOLOŠKE TRANSFORMACIJE, viša sportska trenerica skijanja i učiteljica skijanja od 2008.g radi kao vanjska suradnica na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu na predmetu skijanje i fitness.

Svoju sportsku karijeru gradila je tijekom dugogodišnjeg aktivnog bavljenja rukometom, sudjelovala na mnogobrojnim turnirima u Hrvatskoj te s klubom igrala drugu i prvu B ligu. Tijekom studiranja upoznavala se s mnogim sportovima, ali je postala istinski zaljubljenik u skijanje, nakon čega se odlučuje za usavršavanje u tome sportu. Postaje trener skijanja u klubu gdje svoju kineziološku specijaliziranost koristi u kondicijskoj pripremi skijaša. Od 2008.g radi kao učiteljica skijanja i vodič slijepih i slabovidnih osoba u Skijaškom klubu za osobe s invaliditetom Sljeme. Kao vodič bila je uključena u rad hrvatske skijaške paraolimpijske reprezentacije. Bila je vodič perspektivnoj Evi Goluži (B2 slabovidna kategorija), s kojom je nastupila na Paraolimpjskim igrama 2018. u Pyeongchangu. U sezoni 2016/2017 ostvarile su odlične rezultate, 7. i 8. mjesto u slalomu i veleslalomu na Svijetskom prvenstvu u alpskom skijanju za osobe s invaliditetom u talijanskom Tarvisiju, te su ukupne pobjednice Europa kupa u istoj sezoni. Prije Eve vodila je slabovidnog Kristijana Kneževića (B3 slabovidna kategorija) s kojim je također nastupala na IPCAS utrkama. Po završetku studija odlučuje se posvetiti fitnessu, kondicijskoj pripremi sportaša te radu kao osobni trener. Upoznaje se s vježbanjem na Kinesisu nakon čega utemeljuje prvi Kinesis studio. 2018. svoje usavršavanje usmjerila je na edukacije vezane za terapeutski dio, tako da završava do kraja edukaciju za NKT® terapeuta i nakon toga P-DTR® terapiju. Trenutno osim vođenja studija radi terapeutski dio dok je vođenje treninga prepustila kolegi glavnom treneru i magistru Kineziologije Matiji Bačiću.

.

Matija Bačić, magistar Kineziologije

Kinesis

Glavni trener

Magistar Kineziologije u edukaciji i kondicijskoj pripremi sportaša

Aktivno se bavio košarkom 7 godina u KK Županja. U slobodno vrijeme prati košarkaški klub Boston Celtics, te se bavi različitim hobijima poput sviranja gitare, sudjelovanjem na Pub kvizovima, izradom AMV  na programu za video editiranje Sony Vegas, čitanjem stripova i knjiga, fan J.R.R Tolkiena i njegovih djela, srednjovjekovnog fantasya, te superherojske tematike.
Filmofil, koji također uživa u aktivnostima poput trčanja, planinarenja te općenito vježbanja!
Cilj mu je daljnja edukacija i usavršavanje u kineziološkoj struci. 2016 godine uključuje se u rad Kinesis studija Linea Alba, (2020) diplomirao na Kineziloškom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Diplomski rad na temu ” Efekti programa treninga s Technogym Kinesisom na izvedbu motoričkih zadataka košarkaša: studija slučaja”  bio usko vezan za  studio Linea Alba i spravu Kinesis na kojoj je trener.

Karla Šarec, studentica Kineziološkog fakulteta

Pomoćna trenerica

Pomoćna trenerica

Studentica 2. godine Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
Od djetinjstva, bavila se raznim sportovima. Primarni sport bila joj je košarka kojom se bavila 6 godina u KK Medvešćak u Zagrebu. Osim košarke susrela se s rukometom i boksom. Takav način života zavoljela je te je vrlo rano izrazila želju i donijela odluku o upisu Kineziološkog fakulteta. Svoje slobodno vrijeme provodi kao i na fakultetu, vjezbajući pri čemu joj je najdraže trčanje zbog kojeg je sudjelovala i sudjeluje u brojnim utrkama. Osim toga voli čitati i  unaprijeđivati svoje znanje francuskog jezika.
Zbog želje za profesionalnim razvojem u kineziološkoj struci i radu s ljudima, pridružuje se 2022. godine Kinesis studiju Linea Alba kao pomoćna trenerica. 

TRENERI

Osobna trenerica
Ana Žigman Prof.fizičke kulture

Vlasnica i voditeljica Kinesis studija Linea Alba

Kinesis
Matija Bačić mag.cin.

Glavni trener

Pomoćna trenerica
Karla Šarec Studentica KIF-a

Pomoćna trenerica

NAŠI SURADNICI

Izrazito dobru suradnju imamo s nekolicinom tvrki, sportskih saveza i klubova.