SPORTSKO – MEDICINSKA MASAŽA

Namijenjena je svima koji su pojačano sportski aktivni jer su na taj način njihovi mišići i ligamenti intenzivnije izloženi malim ozljedama. Ovaj tip masaže ubrzava oporavak organizma, poboljšava cirkulaciju, ubrzava izbacivanje mlječne kiseline koja se u obliku malih kvržica nakuplja na pojedinim djelovima tijela. Sportska masaža održava mišiće zdravima, gipkima, manje podložnim ozljedama. Poboljšava protok krvi, a osoba je spremnija za bolje sportske rezultate.

Koje su dobrobiti masaže?

Tijekom masaže postiže se osjećaj relaksiranosti koji nam pomaže da se oslobodimo stresa, poboljšava dotok krvi u organe te pojačava cirkulaciju. Osim što djeluje opuštajuće na organizam, masaža preventivno djeluje na mnoge bolesti jer ubrzava krvotok i limfu.

Masaža oslobađa napetost i bol u ramenima, vratu i leđima. Potiče cirkulaciju i prokrvljuje organe, iz tijela pomaže izbaciti otpadne tvari, a učinkovito djeluje i kod glavobolje.

Koliko često se masirati?

Da biste postigli optimalan učinak masaže, u početku bi trebalo dolaziti na tretmane četiri do pet puta mjesečno, a potom dva puta mjesečno.

Cijena parcijalne sportsko – medicinske masaže u trajanju od 40 minuta 100,00 kn.

Cijelo tijelo u trajanju od 70 minuta 160,00 kn.