ELEKTROMIŠIĆNA STIMULACIJA

Električna mišićna stimulacija (EMS – electrical muscle stimulation) vrlo je popularna metoda u podršci vježbanju i treningu na svim razinama. Bez obzira vježbate li za bolju kondiciju ili ste vrhunski sportaš, električna stimulacija mišića pomoći će Vam dostići ciljeve brže i sigurnije.

Bitan efekt korištenja EMS je poboljšano opće stanje kondicije – osobnog fitnesa. Izgradit ćete snažnije i čvrste mišiće i povečati kapacitet za ostale vrste vježbanja. Kako Vam mišići postaju čvršći vidjet ćete djelovanje na tijelu u vidu izraženije mišićne strukture i boljeg držanja tijela.

EMS je odličan dodatak vašem uobičajenom treningu i pomoći će Vam prije postići ciljeve kojima težite. Također je učinkovita metoda mišićne relaksacije i velika pomoć u oslobađanju tenzija i boli u mišićima nakon izlaganja stresu.

Glavne koristi korištenja EMS kao dodatka Vašem treningu:

– za vrijeme mišićne stimulacije sva mišićna vlakna rade istovremeno, što ju čini vrlo efikasnom vrstom vježbanja za izgradnju mišića

– možete odabrati pojedine mišićne grupe koje želite trenirati i to bez uobičajenog umora i energetske potrošnje koji nastaju kod uobičajenih treninga za razvoj mišića

– EMS Vam omogućava ubrzani oporavak s obzirom da se pojačava cirkulacija krvi i poboljšava eliminacija toksina

– djelotvorna mišićna relaksacija

– ubrzani povratak aktivnostima nakon ozljeda

– koristi se za ublažavanje boli

U ponudi je velik broj specifičnih programa: postizanje forme, razvoj mišićnih kapaciteta po regijama (npr. trbuh, stražnjica…), briga o tijelu (oblikovanje, tonificiranje, učvršćivanje kože), očuvanje zdravlja, rehabilitacija, oporavak, sprječavanje i olakšavanje bolova.

Tretmani su u trajanju od 30 minuta.

Cijena tretmana 50,00 kn.